MENÜ
12 TAKSİT İMKANI &    AYNI GÜN  HIZLI KARGO             1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO BEDAVA!                       SEÇİLİ ÜRÜNLERDE %25 İNDİRİM!

152 Gün

152 Gün
  • Stok: 17
  • Model: 9786051837567
100,80 TL
Fadime’yi işte ilk kez o gün gördüm. Sanki ilk kez güneşi, yıldızı, ayı görmüşüm gibi. Gönlümün içine bir kuş girdi sanki çıkmak için çırpınıp da duruyor. O çırpındıkça ben yerimde duramıyordum.
Sonra gitmedim, gidemedim hiç. Onun olduğu bir yerden ayrılmak istemedim. Hem bence bu dünyada nasipli olanlar doğduğu yerde ya da doyduğu yerde değil de sevdiğinin olduğu yerde ölenlerdir.

Cânım kâri, sana söylemiştim daha önce; ben kendime bir dünya kuruyorum. Bu kurduğumun, yaşadığımız dünyada var olmasının mümkün olmayacağını biliyorum. Onun için kitapların arasına saklıyorum bu dünyayı. Orada sevdiklerim var, sevindiklerim var. Kötü olanı almıyorum içeri, onlara kapılarım kapalı. Hatta artık duvarlar bile örüyorum girmesinler diye.
O kapılar bir tek sana açık.


Ürün Adı: 152 Gün
Ürün Kodu: 9786051837567
Yazar: Fatih Duman
Basım Yılı: 2024
Kapak Türü: Karton Kapak
Sayfa Sayısı: 112
Kağıt Cinsi: 2. Hamur
Çevirmen:

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.